Paus Stephanus III

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Paus Stephanus III punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (767-772).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Paulus I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Adrianus I


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.