Paus Stephanus III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Stephanus III punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (767-772).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Paulus I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Adrianus I