Paus Stephanus III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Stephanus III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (767-772).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Paulus I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Adrianus I