Gréja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Salebeting gréja Santa Perawan Maria Ratu, gréja Katulik ing Blok Q, Kebayoran Baru, Jakarta Kidul.

Gréja saking basa Portugis igreja ingkang dipunpendhet saking basa Yunani ekklesia; "jemuwah" ("pasamuhan"), punika griya ngibadahipun tiyang Kristen. Nanging sajatinipun tegesipun sanès griyanipun, anging jemuwahipun. Dados para anggota.

Gréja Santa Perawan Maria Ratu Blok Q Jakarta Kidul, rikala taun 2005 sampun mangayubagya ingkang kaping 50. Buku sejarahipun sampun dipun serat kaliyan 'tim penyusun buku sejarah perjalanan paroki Blok Q'. menawi panjenengan badhe mirsani saged maos wonten http://360.yahoo.com/santakomsos

Uga pirsani[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gréja&oldid=1089110"