Kutha Administrasi Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kutha Jakarta Selatan
Lambang Kota Jakarta Selatan.jpg
Lambang Kutha Jakarta Kidul
Sesanti: "---" (---)
Lokasi Kutha Jakarta Selatan.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: Tri Kurniadi
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

145,73 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

10 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- / km²
Suku Bangsa:Batawi, wong Jawa lan liyané
Agama:Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu, Buda lan Kong Hu Cu
Basa: basa Batawi, basa Indonésia lan liyané

Kutha Jakarta Kidul utawa Jakarta Selatan iku kutha ing Daerah Khusus Ibukota Jakarta.

Géografi[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Jakarta Selatan ketata saking 10 kacamatan lan 65 kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing kutha Jakarta Kidhul yaiku:

  1. Kacamatan Kebayoran Baru
  2. Kacamatan Kebayoran Lama
  3. Kacamatan Pasanggrahan
  4. Kacamatan Cilandak
  5. Kacamatan Pasar Minggu
  6. Kacamatan Jagakarsa
  7. Kacamatan Mampang Prapatan
  8. Kacamatan Pancoran
  9. Kacamatan Tebet
  10. Kacamatan Setiabudi

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

DKI Jakarta