Tanjung Priok, Jakarta Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tanjung Priok
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Lor

Kacamatan Tanjung Priok iku kacamatan ing Kutha Jakarta Lor, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]