Menyang kontèn

Tanjung Priok, Jakarta Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tanjung Priok
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Lor
Kode Kemendagri31.72.02 Edit nilai pada Wikidata

Kacamatan Tanjung Priok iku kacamatan ing Kutha Jakarta Lor, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]