Grogol Petamburan, Jakarta Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Daerah Khusus Ibukota Jakarta

[[Kategori:kacamatan ing Kutha {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Grogol Petamburan iku kecamatan ing Jakarta Kulon.

Kelurahan[besut | besut sumber]