Grogol Petamburan, Jakarta Kulon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Daerah Khusus Ibukota Jakarta

[[Kategori:kacamatan ing Kutha {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Grogol Petamburan iku kecamatan ing Jakarta Kulon.

Kelurahan[sunting | besut sumber]