Durèn Sawit, Jakarta Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Daerah Khusus Ibukota Jakarta

[[Kategori:kacamatan ing Kutha {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Kacamatan Durèn Sawit utawa Duren Sawit iku kacamatan ing Jakarta Wétan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]