Kebon Jeruk, Jakarta Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kebon Jeruk
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Kulon

Kacamatan Kebon Jeruk iku kacamatan ing Jakarta Kulon, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]