Kutha Administrasi Jakarta Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Jakarta Kulon)
Jump to navigation Jump to search
Kutha Jakarta Kulon
Lambang Kota Jakarta Barat.jpg
Lambang Kutha Jakarta Kulon
Sesanti: "" ()
Lokasi Kutha Jakarta Kulon.jpg
Dina Dadi:
Walikutha: Fadjar Panjaitan
Wakil Walikutha:
Jembar
 - Total:

--
Kacamatan
 - Cacahe:

8 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/-
+/- / km²
Suku Bangsa:Batawi, wong Jawa lan liyané
Agama:Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu, Buda lan Kong Hu Cu
Basa: basa Batawi, basa Indonésia lan liyané

Kutha Jakarta Kulon iku kutha ing Daerah Khusus Ibukota Jakarta.

Géografi[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Jakarta Barat ketata saking 8 kacamatan lan kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing kutha Jakarta Barat ya iku:

  1. Kacamatan Tamansari
  2. Kacamatan Tambora
  3. Kacamatan Grogol Petamburan
  4. Kacamatan Palmerah
  5. Kacamatan Kebon Jeruk
  6. Kacamatan Kembangan
  7. Kacamatan Cengkareng
  8. Kacamatan Kalideres

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]