Mampang Prapatan, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mampang Prapatan
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul

Kacamatan Mampang Prapatan iku kacamatan ing Jakarta Kidul, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]