Pela Mampang, Mampang Prapatan, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pela Mampang
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kidul
Kacamatan Mampang Prapatan
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -


Pela Mampang iku kalurahan ing kacamatan Mampang Prapatan, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.