Rawa Kulon, Kebayoran Baru, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rawa Kulon
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul
KacamatanKebayoran Baru
Jembar- km2.
Cacah padunung- jiwa
Kapadhetan-

Rawa Kulon (Rawa Barat) iku kalurahan ing kacamatan Kebayoran Baru, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos 12180 lan kodhe wewengkon 31.71.060.009. Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.