Pesanggrahan, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Pesanggrahan
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kidul

Kacamatan Pesanggrahan iku kacamatan ing Jakarta Kidul, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]

  1. Ulujami kodhe pos 12250
  2. Petukanagn Lor kodhe pos 12260
  3. Petukangan Kidul kodhe pos 12270
  4. Pesanggrahan kodhe pos 12320
  5. Bintaro kodhe pos 12330