Pesanggrahan, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pesanggrahan
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul

Kacamatan Pesanggrahan iku kacamatan ing Jakarta Kidul, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]

  1. Ulujami kodhe pos 12250
  2. Petukanagn Lor kodhe pos 12260
  3. Petukangan Kidul kodhe pos 12270
  4. Pesanggrahan kodhe pos 12320
  5. Bintaro kodhe pos 12330