Jati Padhang, Pasar Minggu, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jati Padhang
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kidul
Kacamatan Pasar Minggu
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -


Jati Padhang iku kalurahan ing kacamatan Pasar Minggu, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.