Pesanggrahan, Pesanggrahan, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pesanggrahan
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul
KacamatanPesanggrahan
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Pesanggrahan iku kalurahan ing kacamatan Pesanggrahan, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.