Mampang Prapatan, Mampang Prapatan, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mampang Prapatan
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kidul
Kacamatan Mampang Prapatan
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -


Mampang Prapatan iku kalurahan ing kacamatan Mampang Prapatan, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.