Pasar Minggu, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pasar Minggu
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul

Kacamatan Pasar Minggu iku kacamatan ing Jakarta Kidul, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]