Pademangan, Jakarta Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pademangan
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Lor

Kacamatan Pademangan iku kacamatan ing Kutha Jakarta Lor, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]