Rorotan, Cilincing, Jakarta Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rorotan
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Lor
KacamatanCilincing
Jembar10.64 km2
Cacah padunung5,882 KK
Kapadhetan-


Rorotan iku kalurahan ing kacamatan Cilincing, Jakarta Lor, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki duwé kodhe pos 14140. Kalurahan iki sing ndunungi cacahé 5,882 KK lan jembar wewengkon 10.64 km2[1].

Kalurahan ini wewatesan karo Marunda ing sisih lor, Sukapura ing sisih kulon, Kabupatèn Bekasi ing sisih wétan lan Cakung Wétan ing sisih kidul.

Kalurahan Rorotan iki diliwati dalan tol JORR ros wétan, lan sègmèn Rorotan-Semper wis wiwit dicoba tanggal 19 April 2011[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]