Rorotan, Cilincing, Jakarta Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rorotan
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Lor
Kacamatan Cilincing
Jembar 10.64 km2
Cacah padunung 5,882 KK
Kapadhetan -


Rorotan iku kalurahan ing kacamatan Cilincing, Jakarta Lor, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki duwé kodhe pos 14140. Kalurahan iki sing ndunungi cacahé 5,882 KK lan jembar wewengkon 10.64 km2[1].

Kalurahan ini wewatesan karo Marunda ing sisih lor, Sukapura ing sisih kulon, Kabupatèn Bekasi ing sisih wétan lan Cakung Wétan ing sisih kidul.

Kalurahan Rorotan iki diliwati dalan tol JORR ros wétan, lan sègmèn Rorotan-Semper wis wiwit dicoba tanggal 19 April 2011[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]