Kabupatèn Administrasi Kapuloan Seribu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kabupatèn KapuloanSeribu
Lambang Kabupaten Administrasi Kepulauan Seribu.webp
Lambang Kabupatèn KapuloanSeribu
Sesanti: "---" (---)
Gambar:Lokasi Kabupatèn Kepulauan Seribu.jpg
Dina Dadi: ---
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

11,80 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

2 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 15.600 jiwa
+/- --- / km²
Suku Bangsa:Batawi, wong Jawa lan liyané
Agama:Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu, Buda lan Kong Hu Cu
Basa: basa Batawi, basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn KapuloanSeribu iku Kabupatèn ing Daerah Khusus Ibukota Jakarta.

Géografi[besut | besut sumber]

5°24´ - 5°45´ Lintang kidul lan 106°25´ - 106°40´ Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn KapuloanSeribu ketata saking 2 kacamatan lan -- kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn KapuloanSeribu ya iku:

  1. Kacamatan KapuloanSeribu Utara
  2. Kacamatan KapuloanSeribu Selatan

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

DKI Jakarta