Kabupatèn Administrasi Kapuloan Seribu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kabupatèn Kepulauan Seribu
Gambar:Lambang Kabupatèn Kepulauan Seribu.jpg
Lambang Kabupatèn Kepulauan Seribu
Motto: "---" (---)
Gambar:Lokasi Kabupatèn Kepulauan Seribu.jpg
Dina Dadi: ---
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

11,80 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

2 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 15.600 jiwa
+/- --- / km²
Suku Bangsa: Betawi, wong Jawa lan liyane
Agama: Islam, Protestan, Katolik, Hindu, Buddha lan Kong Hu Cu
Basa: basa Betawi, basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Kepulauan Seribu iku Kabupatèn ing Daerah Khusus Ibukota Jakarta.

Geografis[sunting | besut sumber]

5°24´ - 5°45´ Lintang kidul lan 106°25´ - 106°40´ Bujur wetan

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Kabupatèn Kepulauan Seribu ketata saking 2 kacamatan lan -- kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn Kepulauan Seribu ya iku:

  1. Kacamatan Kepulauan Seribu Utara
  2. Kacamatan Kepulauan Seribu Selatan

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

DKI Jakarta