Kabupatèn Administrasi Kapuloan Seribu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Kepulauan Seribu
Gambar:Lambang Kabupatèn Kepulauan Seribu.jpg
Lambang Kabupatèn Kepulauan Seribu
Sesanti: "---" (---)
Gambar:Lokasi Kabupatèn Kepulauan Seribu.jpg
Dina Dadi: ---
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

11,80 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

2 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 15.600 jiwa
+/- --- / km²
Suku Bangsa: Batawi, wong Jawa lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu, Buda lan Kong Hu Cu
Basa: basa Batawi, basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Kepulauan Seribu iku Kabupatèn ing Daerah Khusus Ibukota Jakarta.

Géografi[besut | besut sumber]

5°24´ - 5°45´ Lintang kidul lan 106°25´ - 106°40´ Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Kepulauan Seribu ketata saking 2 kacamatan lan -- kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn Kepulauan Seribu ya iku:

  1. Kacamatan Kepulauan Seribu Utara
  2. Kacamatan Kepulauan Seribu Selatan

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

DKI Jakarta