Kemayoran, Jakarta Pusat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kemayoran
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Pusat
Kode Kemendagri31.71.03 Edit the value on Wikidata

Kemayoran iku kacamatan ing Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]