Kebayoran Baru, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kebayoran Baru
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Daerah Khusus Ibukota Jakarta
Kutha Jakarta Kidul

Kebayoran Baru iku kacamatan ing Jakarta Kidul, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]

Kacamatan Kebayoran Baru dumadi saka 10 kalurahan ya iku:

  1. Selong kanthi kodhe pos 12110
  2. Gunung kanthi kodhe pos 12120
  3. Kramat Pela kanthi kodhe pos 12130
  4. Gandaria Lor kanthi kodhe pos 12140
  5. Cipete Lor kanthi kodhe pos 12150
  6. Pulo kanthi kodhe pos 12160
  7. Melawai kanthi kodhe pos 12160
  8. Petogogan kanthi kodhe pos 12170
  9. Rawa Kulon kanthi kodhe pos 12180
  10. Senayan kanthi kodhe pos 12190

Rujukan[besut | besut sumber]