Kebayoran Baru, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kebayoran Baru
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul

Kebayoran Baru iku kacamatan ing Jakarta Kidul, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]

Kacamatan Kebayoran Baru dumadi saka 10 kalurahan ya iku:

  1. Selong kanthi kodhe pos 12110
  2. Gunung kanthi kodhe pos 12120
  3. Kramat Pela kanthi kodhe pos 12130
  4. Gandaria Lor kanthi kodhe pos 12140
  5. Cipete Lor kanthi kodhe pos 12150
  6. Pulo kanthi kodhe pos 12160
  7. Melawai kanthi kodhe pos 12160
  8. Petogogan kanthi kodhe pos 12170
  9. Rawa Kulon kanthi kodhe pos 12180
  10. Senayan kanthi kodhe pos 12190

Rujukan[besut | besut sumber]