Gunung, Kebayoran Baru, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gunung
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul
KacamatanKebayoran Baru
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Gunung iku kalurahan ing kacamatan Kebayoran Baru, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki duwé kodhe pos 12120 lan kodhe wewengkon 31.71.060.007. Kalurahan iki kang ndunungi cacahé---jiwa lan jembar wewengkon... km2.

Wates wewengkon[besut | besut sumber]

Kalurahan iki wewatesan karo Kalurahan Gelora ing sisih lor, Kalurahan Grogol Kidul ing sisih kulon, Kalurahan Selong ing sisih wétan lan Kalurahan Kramat Pela ing sisih kidul.