Gunung, Kebayoran Baru, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gunung
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kidul
Kacamatan Kebayoran Baru
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -


Gunung iku kalurahan ing kacamatan Kebayoran Baru, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki duwé kodhe pos 12120 lan kodhe wewengkon 31.71.060.007. Kalurahan iki kang ndunungi cacahé---jiwa lan jembar wewengkon... km2.

Wates wewengkon[besut | besut sumber]

Kalurahan iki wewatesan karo Kalurahan Gelora ing sisih lor, Kalurahan Grogol Kidul ing sisih kulon, Kalurahan Selong ing sisih wétan lan Kalurahan Kramat Pela ing sisih kidul.