Tanjung Barat, Jagakarsa, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tanjung Barat
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul
KacamatanJagakarsa
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Tanjung Barat iku kalurahan ing kacamatan Jagakarsa, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos 12530. Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.