Tanjung Barat, Jagakarsa, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Tanjung Barat
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kidul
Kacamatan Jagakarsa
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -


Tanjung Barat iku kalurahan ing kacamatan Jagakarsa, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos 12530. Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.