Kebayoran Lama Lor, Kebayoran Lama, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kebayoran Lama Lor
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kidul
Kacamatan Kebayoran Lama
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -


Kebayoran Lama Lor (Grogol Utara), iku kalurahan ing kacamatan Kebayoran Lama, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos 12210 lan kodhe wewengkon 31.71.050.006. Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.