Pratélaning praja atmabuh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Pratélan iki awujud pratélan nagara lan tlatah bébas de facto liyané. Sing kapacak ing ngisor iki ya iku:

  • kabèh 192 nagara sing dadi anggota PBB lan Vatikan-ing ngisor kapacak kandel
  • 8 nagara sing ora diakoni kabèh nagara nanging sajatiné de facto mardika-ing ngisor kapacak miring
  • 38 jajahan lan praja Britania-ing ngisor kapacak mawa spasi
  • 6 nagara lan tlatah liyané sing ora mardika nanging diakoni de facto mardika-ing ngisor kapacak mawa spasi


-

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

-

A[besut | besut sumber]

B[besut | besut sumber]

C[besut | besut sumber]

D[besut | besut sumber]

E[besut | besut sumber]

F[besut | besut sumber]

G[besut | besut sumber]

H[besut | besut sumber]

I[besut | besut sumber]

J[besut | besut sumber]

  1. ALIHCithakan:Country data Jersey Jersey-Bailiwick of Jersey

K[besut | besut sumber]

L[besut | besut sumber]

M[besut | besut sumber]

  1. ALIHCithakan:Country data Marshall Kapuloan Marshall

N[besut | besut sumber]

O[besut | besut sumber]

P[besut | besut sumber]

Q[besut | besut sumber]

R[besut | besut sumber]

S[besut | besut sumber]

T[besut | besut sumber]

U[besut | besut sumber]

V[besut | besut sumber]

W[besut | besut sumber]

Y[besut | besut sumber]

Z[besut | besut sumber]


-

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

-

Uga pirsanana[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.