Pratélaning praja atmabuh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pratélan iki awujud pratélan nagara lan tlatah bébas de facto liyané. Sing kapacak ing ngisor iki ya iku:

  • kabèh 192 nagara sing dadi anggota PBB lan Vatikan-ing ngisor kapacak kandel
  • 8 nagara sing ora diakoni kabèh nagara nanging sajatiné de facto mardika-ing ngisor kapacak miring
  • 38 jajahan lan praja Britania-ing ngisor kapacak mawa spasi
  • 6 nagara lan tlatah liyané sing ora mardika nanging diakoni de facto mardika-ing ngisor kapacak mawa spasi


-

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

-

A[besut | besut sumber]

B[besut | besut sumber]

C[besut | besut sumber]

D[besut | besut sumber]

E[besut | besut sumber]

F[besut | besut sumber]

G[besut | besut sumber]

H[besut | besut sumber]

I[besut | besut sumber]

J[besut | besut sumber]

  1. ALIHCithakan:Country data Jersey Jersey-Bailiwick of Jersey

K[besut | besut sumber]

L[besut | besut sumber]

M[besut | besut sumber]

  1. ALIHCithakan:Country data Marshall Kapuloan Marshall

N[besut | besut sumber]

O[besut | besut sumber]

P[besut | besut sumber]

  1. alihCithakan:Country data Papua Niu Guinéa Papua Nugini
  1. alih Cithakan:Country data Portegal Portugal

Q[besut | besut sumber]

R[besut | besut sumber]

S[besut | besut sumber]

T[besut | besut sumber]

  1. ALIH Cithakan:Country data Thai Thailand

U[besut | besut sumber]

  1. ALIH Cithakan:Country data Émirat Arab Manunggal Uni Emirat Arab

V[besut | besut sumber]

W[besut | besut sumber]

Y[besut | besut sumber]

Z[besut | besut sumber]


-

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

-

Uga pirsanana[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]