Kapuloan Virgin Amérika Sarékat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
United States Virgin Islands
Gendéra Kapuloan Virgin Amérika Sarékat
Motto: "United in Pride and Hope"
LocationUSVirginIslands.png
Basa resmi Inggris
Kutha krajan Charlotte Amalie
Gubernur Charles Wesley Turnbull
Wewengkon
 - Total
 - % banyu

352 km²
1%
Padunung
 - Total (2006)
 - Kapadhetan

109.343 jiwa
354/km²
Mata uang Dolar AS (USD)
Zona wektu UTC-4
Lagu kabangsan Virgin Islands March
TLD .vi
Kode telepon +340

Kapuloan Virgin Amérika Sarékat ya iku wewengkon kang ora kagabung (unincorporated territory) duwéké Amérika Sarékat ing kawasan Karibia. Sacara geografis, wewengkon iki klebu bagéyan saka Kapuloan Virgin. Kapuloan Virgin AS dumadi saka papat pulo utama: St. Thomas, St. John, St. Croix lan Water Island; lan pulo-pulo cilik liyané.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]