Dominika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dominika iku nagara kapuloan ing Karibia. Kutha krajané ya iku ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dominika&oldid=1045078"