Antigua lan Barbuda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Antigua lan Barbuda iku nagara kapuloan Karibia. Kutha krajané yaiku Saint John's. Sing ndunungi kira-kira ana 70.000.