Saint-Pierre lan Miquelon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Saint-Pierre et Miquelon
Gendéra Saint-Pierre lan Miquelon Lambang Saint-Pierre lan Miquelon
Motto: A mare labor
Basa resmi Perancis
Kutha krajan Saint-Pierre
Présidhèn Dewan Umum kosong
Prefect Albert Dupuy
Wewengkon
 – Total
 – % banyu

 242 km²
 dapat dihiraukan
Padunung
 – Total (2006)

 7.012 jiwa
Valuta Euro (€;EUR)
Zona wektu UTC-3
Kodhe telepon 508
TLD .pm
Peta Saint-Pierre dan Miquelon

Saint-Pierre lan Miquelon (basa Prancis: Saint-Pierre-et-Miquelon) ya iku collectivité d'outre-mer (komunitas sebrang segara) Prancis arupa sawetara pulo cilik ing sisih wétan Pulo Newfoundland, Kanada. Wewengkon iki minangka siji-sijiné jajahan Prancis ing kawasan Amérika Lor kang isih ana.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]