Santa Kitts lan Nèvis

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Federation of Saint Kitts and Nevis
Motto: Country Above Self
(Inggris: "Nagara di Atas Diri Sendiri")
Lagu kabangsanO Land of Beauty!
Ibu kutha
and largest city
Basseterre
Basa resmi Inggris
Pamaréntahan Monarki konstitusional
Kemerdekaan
 -  Banyu (%) dapat dihiraukan
Pedunung
 -  2006 estimate 31.800 (187)
 -  - census -
PDB (KKB) 2005 estimate
 -  Total US$0,59 miliar (183)
 -  Per capita US$14.293 (48)
Valuta Dolar Karibia Timur (XCD)
Zona wektu (UTC-4)
 -  Summer (DST)  (UTC-4)
Kodhe tilpun 869
Internet TLD .kn

Federasi Saint Kitts lan Nevis iku nagara kapuloan kang dumunung ing Kapuloan Leeward, Karibia. Kutha krajan lan kursi pamaréntahan federal manggon ing Pulo Saint Kitts. Pulo Nevis kang luwih cilik wewengkoné let ±3 km sisih kidul-wétan Saint Kitts.

Pamérangan administratif[besut | besut sumber]

Saint Kitts lan Nevis dipérang dadi 14 lingkungan (parish):

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]