Kapuloan Cayman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kapuloan Cayman
Gendéra Lambang nagara
Motto: He hath founded it upon the seas
(Inggris: "Dhèwèké wis nemokaké ing tengah segara")
Antem: God Save the Queen (Lagu Krajan)
Kutha krajan
lan paling gedhé
George Town
Basa resmi Inggris
Papréntahan Monarki konstitusional
Pembentukan
 •  Banyu (%) 1,6%
Cacah jiwa
 •  Rantaman 2006 52.446 (-)
 •  Cacah sirah 1999 39.020
GDP  (PPP) Rantaman 2005
 •  Gunggung US$1,39 miliar (-)
 •  Per kapita US$32.300 (-)
Valuta Dolar (KYD)
Zona wektu (UTC-5)
 •  Mangsa Panas (DST)  (UTC-5)
Kodhé bèl 345
TLD Internèt .ky
Peta Kepuloan Cayman

Kapuloan Cayman iku wewengkon jaban rangkah Britania Raya ing Segara Karibia bagéyan kulon. Kepuloan iki dumadi saka telu pulo: Cayman Gedhé, Cayman Brac, lan Cayman Cilik.

Ekonomi[besut | besut sumber]

Mitra dagang utama Kepuloan Cayman ya iku Amérika Sarékat. Olèh-olèhan paling gedhé nagara iki ya iku saka sektor pariwisata.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kapuloan_Cayman&oldid=1053147"