Guadeloupe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Région Guadeloupe
Bendera Guadeloupe
(Bendera Perancis) | (Lambang Guadeloupe)
Peta Perancis nuduhaké lokasi Guadeloupe
Ibu kutha Basse-Terre
Jembar dharatan 1.702 km²
Presidhèn Regional Victorin Lurel
Pedunung
 - perk. 2010
 - sensus 1999
 - Kapadhetan

455.000
422.497
266/km² (2005)
Arrondissement 3
Kanton 43
Komun 34
Départemèn Guadeloupe
{{{cathetan}}}

Guadeloupe iku nagara pulo ing Karibia. Kutha krajané ya iku ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Guadeloupe&oldid=1045060"