Républik Dominika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Républik Dominika iku nagara kapuloan ing Karibia. Kutha krajané yaiku ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².