Curaçao

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Curaçao iku pulo sing dununge ing Segara Karibia. Pulo iki minangka bagean saka Antillen Walanda. Iklim utaman ing pulo iki ya iku iklim tropis. Pulo iki pisanan didunungi manungsa ing taun 1499. Ditemokake déning Alonso de Ojeda.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikiplesir duwé panuntun plesir ngenani Curacao.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Curaçao&oldid=1029207"