Curaçao

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Curaçao iku sawijining pulo sing dununge ing Segara Karibia. Pulo iki minangka bagean saka Antillen Walanda. Iklim utaman ing pulo iki yakuwi iklim tropis. Pulo iki pisanan didunungi manungsa ing taun 1499. Ditemokake dening Alonso de Ojeda.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Curaçao ing Wikimedia Commons.

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Curaçao ing Wikivoyage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Curaçao&oldid=827273"