Curaçao

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Curaçao iku pulo kang dunungé ing Segara Karibia. Pulo iki minangka péranganing Antillen Walanda. Iklim utaman ing pulo iki ya iku iklim tropis. Pulo iki pisanan didunungi manungsa ing taun 1499. Ditemokake déning Alonso de Ojeda.

Pranala njaba[besut | besut sumber]