UTC+02:00

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka UTC+2)

UTC+2 iku zona wektu sing dipigunakaké ing lokasi:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=UTC%2B02:00&oldid=960135"