Montserrat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Montserrat
Bendera Montserrat Coat of arms of Montserrat.svg
Sesanti: Each endeavouring, all achieving
(Inggris: "Saben wong
berusaha, kabèh nduwé prèstasi")
LocationMontserrat.png
Basa resmi Inggris
Status pulitik Wewengkon jaban rangkah Britania Raya
Kutha krajan Plymouth (dikosongkan; kutha krajan de facto ing Brades)
Gubernur Deborah Barnes-Jones
Kepala Mantri John Osborne
Wewengkon
  - Total
  - % air

91 km²
dapat dihiraukan
Padunung
  - Total (2006)
  - Kapadhetan

3.000
102/km²
Mata uang Dolar Karibia Timur (XCD)
Zona wektu UTC -4
Lagu kabangsan God Save the Queen
TLD .ms
Kode telepon +664
Peta Montserrat

Montserrat iku pulo ing Segara Karibia kang nduwé status wewengkon jaban rangkah Britania Raya. Christopher Columbus njenengaké pulo iki "Montserrat", dhedhasar ananing gunung kanthi jeneng mau ing Spanyol.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]