Kapadhetan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Kapadhetan ya iku kasil bagi cacahé obyek tumrap jembaré tlatah. Satuan kang dipigunakaké ya iku satuan/jembar tlatah, umpamané: iji/m2.

Contoné, kapadhetan padunung disebut minangka 65 wong/km2.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kapadhetan&oldid=964605"