Lagu kabangsan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Lagu kabangsan iku lagu sing didadèkaké simbul sawijining nagara utawa laladan. Lagu kabangsan biasané diatur déning ukum, nanging ora mesthi. Tuladhané lagu kabangsan Britania Raya God Save The Queen.

Bédané lagu kabangsan karo lagu patriotik ya iku yèn lagu kabangsan ditetepaké sacara resmi dadi simbul sawijining bangsa utawa nagara. Saliyané iku lagu kabangsan biasané mung siji waé ing sajroning nagara.

Uga delengen[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lagu_kabangsan&oldid=1015805"