Pulo Howland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Howland Island map

Pulo Howland iku pulo cilik ing Samodra Pasifik lor, ing sacedhaking garis katulistiwa. Pulo iki duwèké Amérika Sarékat. Pulo iki minangka papan kanggo urip sato kéwan (ora ana padunung manungsa).

Lokasi[besut | besut sumber]

Pulo Howland dumunung ing koordinat 0 48 N, 176 38 W