Atol Palmyra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta Atol Palmyra

Atol Palmyra iku pulo ing sisih lor Samudra Pasifik. Pulo iki ora ana sing ndunungi. Pulo iki didadèkaké reservasi alam déning Amérikah Sarékat kanthi jeneng Palmyra Atoll National Wildlife Refuge.

Ing taun 2005, siji tim ilmuwan saka saindhenging donya ngadegaké stasiun riset ing pulo iki kanggo nyinaoni lingkungan pulo.

Cithakan:Amérikah Sarékat