Atol Palmyra

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Peta Atol Palmyra

Atol Palmyra iku pulo ing sisih lor Samudra Pasifik. Pulo iki ora ana padunungé. Pulo iki didadèkaké reservasi alam déning Amérika Sarékat kanthi jeneng Palmyra Atoll National Wildlife Refuge.

Ing taun 2005, sawijining tim ilmuwan saka saindhenging donya ngadegaké stasiun riset ing pulo iki kanggo nyinaoni lingkungan pulo.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Atol_Palmyra&oldid=1031860"