Karang Kingman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Karang Kingman utawa Kingman Reef iku karang koral ing sisih lor Samudra Pasifik, diduwéni déning Amérika Sarékat.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Karang_Kingman&oldid=1031811"