Karang Kingman

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Karang Kingman utawa Kingman Reef iku karang koral ing sisih lor Samudra Pasifik, diduwéni déning Amérika Sarékat.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Karang_Kingman&oldid=1031811"