Karang Kingman

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Karang Kingman utawa Kingman Reef iku karang koral ing sisih lor Samudra Pasifik, diduwéni déning Amérika Sarékat.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Karang_Kingman&oldid=1031811"