Texas

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Kanggé kaginan sanès, pirsani Texas (disambiguasi).
Map of Texas, showing major cities and roads

Texas (IPA: /ˈtɛksəs/) iku nagara bagéyan Amérika Sarékat kang dumunung ing sisih kidul-tengah. Texas misuwur kanthi julukan nagara bagéyan Lone Star. Austin iku minangka kutha krajané. Texas iku nagara bagéyan paling gedhé kaloro miturut jembar wewengkon lan cacahing padunung, kanthi jembar 268.820 square miles (696,200 km²) lan padunung 23.9 yuta jiwa. Houston iku kutha sing paling gedhé ing Texas. Dallas/Fort Worth area minangka tlatah metropolitan kang paling gedhé.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Temokna informasi luwih akèh ing Texas kanthi nggolèki ing proyèk kagandhèng Wikipedia
Wiktionary-logo-en.png Dictionary definitions saka Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Textbooks saka Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Quotations saka Wikiquote
Wikisource-logo.svg Source texts saka Wikisource
Commons-logo.svg Images and media saka Commons
Wikinews-logo.svg News stories saka Wikinews
Wikiversity-logo-en.svg Learning resources saka Wikiversity
State Government
  • (en) The State of Texas
  • (en) Texas State Databases - Annotated list of searchable databases produced by Texas state agencies and compiled by the Government Documents Roundtable of the American Library Association.
U.S. Government
Other

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Texas ing Wikivoyage


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Texas&oldid=1025768"