Texas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig.svg
Kanggé kaginan sanès, pirsani Texas (disambiguasi).
Map of Texas, showing major cities and roads

Texas (IPA: /ˈtɛksəs/) iku nagara bagéyan Amérika Sarékat kang dumunung ing sisih kidul-tengah. Texas misuwur kanthi julukan nagara bagéyan Lone Star. Austin iku minangka kutha krajané. Texas iku nagara bagéyan paling gedhé kaloro miturut jembar wewengkon lan cacahing padunung, kanthi jembar 268.820 square miles (696,200 km²) lan padunung 23.9 yuta jiwa. Houston iku kutha sing paling gedhé ing Texas. Dallas/Fort Worth area minangka tlatah metropolitan kang paling gedhé.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

State Government
  • (en) The State of Texas
  • (en) Texas State Databases - Annotated list of searchable databases produced by Texas state agencies and compiled by the Government Documents Roundtable of the American Library Association.
U.S. Government
Other
Wikiplesir duwé panuntun plesir ngenani Texas.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Texas&oldid=1025768"