Pulo Navassa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Peta Pulau Navassa

Pulau Navassa (basa Inggris: Navassa Island; Basa Kreol Haiti: La Navase) iku pulo kang ora ana padunungé ing Segara Karibia kang dikelola déning Dinas Perikanan lan Margasatwa Amérika Sarékat. Navassa klebu wewengkon kang ora kagabung (unincorporated territory) duwèké AS. Haiti nge-klaim kepemilikan pulo iki.

Pulo kang jembaré 5,2 km² iki dumunung 160 km sisih kidul Lempongan Guantanamo, Kuba, watara ping seprapaté let antara Haiti lan Jamaika.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Navassa&oldid=1105462"