Pulo Navassa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Peta Pulau Navassa

Pulau Navassa (basa Inggris: Navassa Island; Basa Kreol Haiti: La Navase) iku pulo kang ora ana sing ndunungi Segara Karibia kang dikelola déning Dinas Perikanan lan Margasatwa Amérika Sarékat. Navassa kalebu wewengkon kang ora kagabung (unincorporated territory) duwèké AS. Haiti nge-klaim kepemilikan pulo iki.

Pulo kang jembaré 5,2 km² iki dumunung 160 km sisih kidul Lempongan Guantanamo, Kuba, watara ping seprapaté let antara Haiti lan Jamaika.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]