Puérto Riko

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Puerto Riko)
Estado Libre Asociado de Puerto Rico
Commonwealth of Puerto Rico
Motto: Joannes Est Nomen Eius
(Latin: "Jenengé John")
Lagu kabangsanLa Borinqueña
Ibu kutha
and largest city
San Juan
Basa resmi Spanyol, Inggris
Pamaréntahan Persemakmuran
Kamardikan
 -  Banyu (%) 1,6%
Pedunung
 -  2006 estimate 3.937.316 (-)
 -  - census -
PDB (KKB) 2005 estimate
 -  Total US$68,95 miliar (-)
 -  Per capita US$17.700 (-)
Valuta Dolar AS (USD)
Zona wektu (UTC-4)
 -  Summer (DST)  (UTC-4)
Kodhe tilpun 787 dan +939
Internet TLD .pr

Persemakmuran Puerto Riko iku persemakmuran kanthi wewengkon terorganisasi ing ngisor naungan Amérika Sarékat. Puerto Riko dumunung ana ing sisih wétan Républik Dominika ing Karibia bagéyan wétan-lor. Puerto Riko dipérang dadi 78 munisipalitas.

Tokoh[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Puérto Riko ing Wikivoyage


Negara-negara ing Amérika Lèr
Amérika Sarékat | Antigua lan Barbuda | Bahama | Barbados | Belize | Dominika | Republik Dominika | El Salvador | Grenada | Guatemala | Haiti | Honduras | Jamaika | Kanada | Kosta Rika | Kuba | Meksiko | Nikaragua | Panama | Saint Kitts lan Nevis | Saint Lucia | Saint Vincent lan Grenadines | Trinidad lan Tobago
Dependensi: Anguilla | Antillen Walanda | Aruba | Bermuda | Kepuloan Cayman | Greenland | Guadeloupe | Martinique | Montserrat | Pulo Navassa | Puerto Riko | Saint-Pierre lan Miquelon | Kepulauan Turks lan Caicos | Kepulauan Virgin Amerika Serikat | Kepulauan Virgin Britania Raya


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Puérto_Riko&oldid=1052672"