Puerto Rico

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Puerto Riko)
Jump to navigation Jump to search
Estado Libre Asociado de Puerto Rico
Commonwealth of Puerto Rico
Gendéra
Sesanti: Joannes Est Nomen Eius
(Latin: "Jenengé John")
Antem: La Borinqueña
Kutha krajan
lan paling gedhé
San Juan
Basa resmi Spanyol, Inggris
Papréntahan Persemakmuran
Kamardikan
 •  Banyu (%) 1,6%
Cacah jiwa
 •  Rantaman 2006 3.937.316 (-)
 •  Cacah sirah - -
GDP  (PPP) Rantaman 2005
 •  Gunggung US$68,95 miliar (-)
 •  Per kapita US$17.700 (-)
Valuta Dolar AS (USD)
Zona wektu (UTC-4)
 •  Mangsa Panas (DST)  (UTC-4)
Kodhé bèl 787 dan +939
TLD Internèt .pr

Persemakmuran Puerto Riko iku persemakmuran kanthi wewengkon terorganisasi ing ngisor naungan Amérika Sarékat. Puerto Riko dumunung ana ing sisih wétan Républik Dominika ing Karibia pérangan wétan-lor. Puerto Riko dipérang dadi 78 munisipalitas.

Tokoh[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]