Puérto Riko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Puerto Riko)
Estado Libre Asociado de Puerto Rico
Commonwealth of Puerto Rico
Gendéra
Motto: Joannes Est Nomen Eius
(Latin: "Jenengé John")
Antem: La Borinqueña
Kutha krajan
lan paling gedhé
San Juan
Basa resmi Spanyol, Inggris
Papréntahan Persemakmuran
Kamardikan
 •  Banyu (%) 1,6%
Cacah jiwa
 •  Rantaman 2006 3.937.316 (-)
 •  Cacah sirah - -
GDP  (PPP) Rantaman 2005
 •  Gunggung US$68,95 miliar (-)
 •  Per kapita US$17.700 (-)
Valuta Dolar AS (USD)
Zona wektu (UTC-4)
 •  Mangsa Panas (DST)  (UTC-4)
Kodhé bèl 787 dan +939
TLD Internèt .pr

Persemakmuran Puerto Riko iku persemakmuran kanthi wewengkon terorganisasi ing ngisor naungan Amérika Sarékat. Puerto Riko dumunung ana ing sisih wétan Républik Dominika ing Karibia bagéyan wétan-lor. Puerto Riko dipérang dadi 78 munisipalitas.

Tokoh[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Puérto_Riko&oldid=1052672"