Kamardikan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Kamardikan ya iku:

  • (tembung aran) wektu sawijining nagara nggayuh hak kendhali tumrap kabèh wewengkon pérangan nagarane.
  • (tembung aran) wektu wong ngentukake hak kanggo ngendhalekake dhirine dhéwé tanpa campur tangan wong liya lan utawa ora gumantung marang wong liya.

Sinonime ya iku 'kabebasan'.

Uga delengen[besut | besut sumber]