Negara bagéyan ka-51

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gendéra AS mawa 51 lintang wis digawé kanggo njagani yèn praja ka-51 pancen ana.

Praja ka-51, iku sawijining istilah humor ing donya pulitik Amérika Sarékat sing tegesé (dhiskusi ngenani) tlatah, sing dudu wewengkon AS, nanging kapikir bisa ditambahaké dadi péranganing Amérika Sarékat, dadi praja angka 51. Kadhangkala istilah iki uga kanthi serius dipigunakaké tumrap Samoa Amérika utawa teritori liyané. Kadhangkala istilah iki uga dadi uyonan bab nagara Kanada (sanadyan Kanada iku sawijining nagara sinng duwé kadhaulatan) amarga Kanada wewatesan langsung karo Amérika Sarékat lan kaloroné nganggo Basa Inggris.