Samoa Amérika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lokasi Samoa Amérika

Samoa Amérika iku wewengkon ora kaorganisasi lan kapisah duwèké Amérika Sarékat sing dumunung ana ing pérangan kidul Samudra Pasifik, ing sawétané nagara Samoa.

Populasiné ing taun 2003 ana 70.260 jiwa kanthi kapadhetan sing ndunungi 353/km². Lagu kebangsaané yaiku Amérika Samoa.