Samoa Amérika

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lokasi Samoa Amerika

Samoa Amérika (basa Inggris: American Samoa) iku wewengkon ora kaorganisasi lan kapisah duwèké Amérika Sarékat sing dumunun ana ing bagéan kidul Samudra Pasifik, ing sawétané nagara Samoa.

Populasiné ing taun 2003 ana 70.260 jiwa kanthi kapadhetan padunung 353/km². Lagu kebangsaané ya iku Amérika Samoa.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Nagari-nagari ing Oseania
Australia | Fiji | Kiribati | Kapuloan Marshall | Negara Federasi Mikronesia | Nauru | Palau | Papua Nugini | Samoa | Selandia Anyar | Kapuloan Solomon | Tonga | Tuvalu | Vanuatu
Dependensi: Pulo Baker | Kapuloan Cook | Guam | Hawaii | Pulo Jarvis | Kaledonia Anyar | Kapuloan Mariana Lor | Atol Midway | Niue | Pulo Norfolk | Pulo Paskah | Kapuloan Pitcairn | Polinesia Perancis | Samoa Amerika | Tokelau | Pulo Wake | Wallis lan Futuna


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Samoa_Amérika&oldid=1025922"