Samoa Amérikah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Samoa Amérika)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi Samoa Amérikah

Samoa Amérikah iku wewengkon ora kaorganisasi lan kapisah duwèké Amérikah Sarékat sing dumunung ana ing pérangan kidul Samudra Pasifik, ing sawétané nagara Samoa.

Populasiné ing taun 2003 ana 70.260 jiwa kanthi kapadhetan sing ndunungi 353/km². Lagu kebangsaané ya iku Amerika Samoa.


Nagari-nagari ing Oseania
Australia | Fiji | Kiribati | Kapuloan Marshall | Negara Federasi Mikronesia | Nauru | Palau | Papua Nugini | Samoa | Selandia Anyar | Kapuloan Solomon | Tonga | Tuvalu | Vanuatu
Dependensi: Pulo Baker | Kapuloan Cook | Guam | Hawaii | Pulo Jarvis | Kaledonia Anyar | Kapuloan Mariana Lor | Atol Midway | Niue | Pulo Norfolk | Pulo Paskah | Kapuloan Pitcairn | Polinesia Perancis | Samoa Amerika | Tokelau | Pulo Wake | Wallis lan Futuna