Tuvalu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tuvalu
Patakaning Tuvalu
Pataka
Aditamènging Tuvalu
Aditamèng
Cihnabrawit: Tuvalu mo te Atua
(Tuvalu: "Tuvalu kanggo Kang Mahakuwasa")
Gunagita: Tuvalu mo te Atua
Dunungpenering Tuvalu
Kuthagara
lan brehakutha
Funafuti
JawatbasaTuvalu, Inggris
PapréntahanMonarki konstitusional
Kamardikan
• Banyu (%)
bisa dihiraukan
Population
• Pikira-kira 2006
11.500 (193)
GKK  (ITK)Pikira-kira 2005
• Gunggung
US$12 juta (192)
• Saben wong
US$1.100 (173)
ArtacihnaDolar Australia (AUD)
Laladan wektuUTC+12
• Mangsa ketiga (AKK)
UTC+12
Durawadasandi688
Nagarasandigreha.tv

Tuvalu iku sawijiné nagara kapuloan kang dumunung antarané Hawaii lan Australia ing Samudra Pasifik. Titik paling dhuwur antarané 114 pulo ing nagara iki dhuwuré mung 5 m sakdhuwuré banyu segara.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]