Pulo Jarvis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Pulo Jarvis iku pulo duwèké Amérika Sarékat. Pulo iki ora ana padunungé. Pulo Jarvis sacara resmi dadi wewengkon Amérika Sarékat ing taun 1858.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Jarvis&oldid=1045042"