Pulo Jarvis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pulo Jarvis iku pulo duwèké Amérika Sarékat. Pulo iki ora ana sing ndunungi. Pulo Jarvis kanthi resmi dadi wewengkon Amérika Sarékat ing taun 1858.