Pulo Jarvis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Pulo Jarvis iku pulo duwèké Amérika Sarékat. Pulo iki ora ana sing ndunungi. Pulo Jarvis kanthi resmi dadi wewengkon Amérika Sarékat ing taun 1858.