Pulo Jarvis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Pulo Jarvis iku pulo duwèké Amérika Sarékat. Pulo iki ora ana padunungé. Pulo Jarvis sacara resmi dadi wewengkon Amérika Sarékat ing taun 1858.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Jarvis&oldid=1045042"