Pamérangan pulitik Amérika Sarékat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Pulitik Amérika Sarékat Iki wujud pratélan pamérangan pulitik ing Amérika Sarékat. Amérika Sarékat iku nagara kang kapérang dadi sawetara pérangan. Akèh-akèhé wujud praja, nanging ora kabèh awujud praja.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Situs web resmi parté pulitik